Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips voor een heerlijk clitoraal orgasme

3 Tips om haar een heerlijk clitoraal orgasme te geven

Geschreven door   18 oktober 2020
18 oktober 2020     reageer op artikel Reageer

Natuurlijk wil je de heilige vrouwentempel zo snel mogelijk binnendringen als man. Ongeduldig op dat vlak, staan mannen dan ook om bekend 😏. Wil je haar ook heerlijk laten klaarkomen? Dat zou misschien kunnen door de aloude penetratie.. maar de kans is een stuk hoger door met haar clitoris aan de slag te gaan. In dit artikel ga ik vertellen hoe dit zit en hoe je dit het best kan doen. 

De basis: de clitoris uitgelegd

Goed, ik hou het kort. Daarna beginnen we met het echte werk! De clitoris is het kleine glanzende bolletje boven de twee buitenste schaamlippen. Het is een magisch bolletje omdat je er een vrouw mee kan laten kronkelen van genot als je het goed doet. De clitoris is erg gevoelig, omdat het erg veel zenuwuiteinden bevat. 

Hoe ziet de clitoris er uit?
Anatomie van de clitoris

Wist je trouwens dat de clitoris veel groter is dan je zou denken? Ze is maar liefst 10 cm lang! De clitoris gaat onderhuids verder in de vagina. Dat is ook de reden waarom sommige vrouwen kunnen klaarkomen van penetratie, eigenlijk gewoon door de uiteinden van de clitoris in de vagina. Het schijnt dus ook dat de mysterieuze G-Spot eigenlijk het uiteinde van de clitoris is.

Voor je start

Om haar klaar te laten komen, moet ze comfortabel liggen natuurlijk. Voor de meeste vrouwen is dit op de rug met de benen wijd. Zo kun je er zelf ook goed bij! Als ze nog niet nat genoeg is geworden, gebruik dan een beetje glijmiddel. De clitoris is zo gevoelig dat het al snel te gevoelig, of zelfs pijnlijk kan worden als het stroef en droog is. De opdracht is dus; maak haar kletsnat! Het is aan jezelf hoe je dit gaat doen ☺️

1. Vingers

Maak haar eerst gek met je vingers. Wat je ook doet, het belangrijkste is te kijken naar haar reactie. Er is geen standaardmethode om een vrouw even te laten komen

Sommige vrouwen vinden rechtstreeks contact met de clitoris te heftig en vinden dit niet lekker, terwijl andere vrouwen het juist weer heerlijk vinden dat je flink pressie uitoefent op de clitoris. 

Als je niet helemaal weet hoe ze gaat reageren, ga dan niet te heftig van start en begin bijvoorbeeld met het strelen of masseren van het gebied rondom de clitoris met je wijs- en middelvinger. Kijk hoe ze reageert, je merkt snel genoeg of je goed of fout zit. Probeer dit af te tasten af te wisselen door over de clitoris heen te wrijven en af en toe wat meer pressie te geven op de clitoris met je vingers. 

TIP: Neem af en toe even een korte pauze tijdens het stimuleren. Je zal merken na elke pauze dat haar gevoel heftiger wordt!

2. Tong

Klaar voor de volgende stap? Ga er lekker voor liggen en laat je tong het werk doen. De meeste vrouwen vinden orale seks nóg lekkerder dan met de vingers. Je tong is warm, nat en een beetje ruw. De ideale eigenschappen om naar het kookpunt te gaan!

Met je tong kun je natuurlijk heel veel dingen doen. Afhankelijk van hoe gevoelig de clitoris is, kun je rondjes draaien om de clitoris. En nee, wees gewoon creatief en probeer geen betonmixer na te bootsen. Dan zal ze ter plekke opdrogen waarschijnlijk! Wissel gewoon lekker af door het gebied er omheen te stimuleren, maak je tong daarna eens breed en ga zachtjes over de clitoris heen… Daarna probeer je eens wat meer druk uit te oefenen met je  tong.. gewoon even wat harder. Wissel dit gewoon af.

TIP: Voor het meest directe contact met de clitoris; trek het kapje (hoedje) van haar clitoris voorzichtig omhoog met je vinger en stimuleer het voorzichtig.

3. Afwisseling

De bovenstaande tips zijn natuurlijk niet zaligmakend en geven geen garantie. Er bestaat nog steeds geen instructieboekje voor ieder vrouw. Wel hoop ik dat we je een eindje op weg helpen.

Wissel vooral af en maak het spannend door een paar keer een korte pauze in te lassen. Als je dit allemaal uit de kast getrokken hebt en ze komt niet klaar. Schakel dan de hulptroepen in. Probeer eens een vibrator bijvoorbeeld. Deze intense trillingen kunnen haar net het laatste zetje geven om wél klaar te komen. 

Tot slot. je zou tijdens het beffen ook kunnen vingeren. Pas hier wel mee op. Sommige vrouwen haal je hiermee uit hun concentratie waardoor het nog langer duurt om klaar te komen. 

Succes en enjoy!😍

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags clitoris g-spot klaarkomen penetratie stimuleren vagina vingeren

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant