Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Welke soorten voorbinddildo's zijn er

Welke soorten voorbinddildo’s zijn er?

Geschreven door   24 juli 2020

Een voorbinddildo (vaak ook wel een strapon genoemd) is een heerlijk seksspeeltje voor zowel lesbische stellen als voor hetero- en homoseksuele koppels. Met deze sextoy kun je jouw partner vaginaal, anaal of oraal penetreren. Voorbinddildo’s bestaan uit een harnas om de dildo te kunnen dragen (rond de taille of de heupen) en uiteraard de dildo of vibrator zelf. Daarnaast zijn er strapless voorbinddildo’s. Je hebt hier dus zeer veel keuzemogelijkheden in. In dit artikel geven we je inzicht welke soorten voorbinddildo’s er zijn.

De verschillende keuzemogelijkheden in voorbinddildo’s 

Voorbinddildo’s zijn dildo’s die bevestigd zijn aan een tuigje die om de heupen of taille wordt gedragen om je partner vaginaal, anaal of oraal te kunnen penetreren. Deze sextoys kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Wil je weten welke keuzemogelijkheden je hebt als een voorbinddildo wilt kopen? We zetten dit voor je op een rijtje:

  • De vorm van de dildo
  • De maatvoering van de dildo en het tuigje
  • Het materiaal
  • De mogelijkheden voor dubbele penetratie
  • Een holle voorbinddildo voor de man
  • Strapon of strapless

Bekijk alle voorbinddildo’s

voorbind dildo voorbeeld met tuigje

Wat is voor jullie de beste voorbinddildo?

Bij het bepalen wat voor jullie de beste voorbinddildo is, moet je eigenlijk jezelf de vraag stellen waarvoor je deze sextoy gaat gebruiken. Dit is namelijk bepalend voor de keuze die jullie maken. De voorbinddildo’s die de meeste mensen wel kennen, zijn voorzien van een tuigje die één van de partners om zijn of haar middel kan vastmaken. Deze strapons zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en vormen. Met betrekking tot dit laatste kan er gekozen worden voor een voorbinddildo in vorm van een penis maar ook sexspeeltjes die voorzien zijn van een kromming om de G-spot van de vrouw goed te kunnen bereiken.  

Holle voorbinddildo voor een man

Het dragen van voorbinddildo’s is niet voorbehouden aan vrouwen. Ook mannen kunnen voorbinddildo’s dragen. Er zijn immers holle voorbinddildo’s voor een man verkrijgbaar. Deze sexspeeltjes kunnen gedragen worden over de penis. Het is een ideaal sexspeeltje om je partner met een extra dikke penis te kunnen penetreren, om haar dubbel te kunnen bevredigen of om te dragen als je erectieproblemen hebt. Je kunt kiezen voor een holle voorbinddildo die van binnen voorzien is van lust ribbeltjes wat uiteraard zeer stimulerend werkt als je als man dit seksspeeltje draagt. Zo heb je er beiden veel plezier van! 

Holle dildo om je penis mee te vergroten

Dubbele voorbinddildo

Zoals hierboven al aangegeven, kun je als man met behulp van een voorbinddildo je partner ook verwennen met een dubbele penetratie. Hiervoor moet je kiezen voor een harnas of tuigje waaraan je twee dildo’s kunt bevestigen (een dubbele strapon). Je kunt hier op een eenvoudige manier een holle dildo voor hem of een “reguliere” dildo voor haar aan bevestigen. In dit geval moet je kiezen uit een tuigje dat bestaat uit ringen, waaraan je de dildo’s kunt bevestigen of verwijderen en niet uit een “kant en klaar setje” waarbij de dildo al aan het setje bevestigd is, die je dus niet kunt losmaken.

Strapless dildo’s

Strapless dildo’s vallen onder de categorie voorbinddildo’s maar zijn niet voorzien van een tuigje. We benoemen deze sextoys wel even in dit artikel omdat deze speeltjes geschikt zijn voor een dubbele penetratie waarvan beide partners tegelijkertijd van kunnen genieten. Een strapless dildo is een dildo die voorzien is van twee uiteinden. De korte uiteinden (in de meeste gevallen voorzien van ribbels voor extra stimulatie) kan door de vrouw worden ingebracht. Met het andere uiteinde kan zij haar partner penetreren zoals dat ook mogelijk is met een voorbinddildo. Deze Strapless dildo’s worden ook wel ‘double fun voorbinddildo’s’ genoemd.

Strepless dildo - voorbinddildo zonder harnas

Grote voorbinddildo

De meeste tuigjes voor voorbinddildo’s zijn volledig verstelbaar zodat je deze op de juiste maat kunt brengen. Het is altijd aan te raden om hier wel even op te letten voordat je een keuze maakt. Ook voor mensen met een maatje meer zijn er plus size voorbinddildo’s verkrijgbaar. Dit heeft ook betrekking op het formaat van de dildo zelf. Hebben jullie interesse in een maatje meer? Dan heb je keuze genoeg als je op zoek gaat naar een grote voorbinddildo. Als we het toch over de grote hoeveelheid keuzemogelijkheden hebben, moeten we ook de voorbinddildo met een zuignap even onder je aandacht brengen. Dit seksspeeltje kun je vastmaken aan een tuigje maar ook met behulp van de zuignap neerzetten op een glad oppervlak. Multifunctioneel dus!

Materiaal van voorbinddildo’s

De tuigjes van de voorbinddildo’s zijn gemaakt van polyester, nylon of PVC. Ook zijn er tuigjes verkrijgbaar die gemaakt zijn van imitatie leer, maar deze zijn duurder in aanschaf. Daarnaast moet je beseffen dat dit duurzame materiaal wel onderhouden moet worden en wat kwetsbaar is. De meeste dildo’s zelf zijn gemaakt van hard PVC, kunststof of van een zachter materiaal zoals huidvriendelijke siliconen. 

Voorbinddildo kopen?

Heb je interesse om een voorbinddildo te kopen? Klik op de onderstaande link om ons ruime aanbod in voorbindildo’s te ontdekken. Als je een keuze gemaakt hebt, zorgen we er uiteraard voor dat deze zo snel mogelijk in een neutrale verpakking (zonder herkenbare afzender) bij je wordt thuisbezorgd. Neem gerust contact met ons op als we je kunnen helpen met het maken van je keuze voor een voorbinddildo.

Bekijk alle voorbinddildo’s

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1