Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Uitleg over verschillende soorten vagina toys

Welke soorten vagina toys zijn er

Geschreven door   5 juli 2020

Vrouwen genieten op een heel andere manier van seks dan mannen. Vrouwen houden van een beetje mysterie en plagerijtjes. Daar sluiten vagina toys mooi op aan. Er zijn verschillende sextoys voor haar. Hiermee kun je jezelf als vrouw heerlijk verwennen of als partner kun je haar ermee plagen en laten genieten als nooit tevoren.

Genieten van Vagina toys

Vaginatoys zijn sextoys voor vrouwen, dat is natuurlijk wel duidelijk. Deze speeltjes kunnen ingebracht worden in of op de vagina en geven een heerlijk hoogtepunt. Verwen je jezelf of je vrouwelijke partner met deze speeltjes?

  • Verwen jezelf met een vagina toy. 
  • Geisha ballen voor een heerlijk gevoel.
  • Ben wa ballen van genot.
  • Tril eitjes voor een absoluut hoogtepunt.
  • Clitoriszuigers, vaginapompen en andere toys.

Bekijk alle vagina toys

Voorbeeld van trillende eitjes

Genieten van sextoys voor vrouwen

Vagina toys zijn speeltjes speciaal voor haar. Vagina balletjes zijn de bekendste en belangrijkste vaginatoys maar ook clitoriszuigers, tepelzuigers, vaginapompen en vaginaspreiders behoren tot de sextoys voor haar. Ook anaal ballen vallen onder de vagina toys ondanks dat je hiermee je anus stimuleert.

Vagina balletjes zijn natuurlijk wel bekend. Je brengt de vagina balletjes of vibrerende eitjes in, hierdoor spannen je bekkenbodemspieren zichzelf aan. De balletjes verplaatsen zich binnenin je wanneer je beweegt, waardoor je een heerlijk erotisch gevoel krijgt. Vagina balletjes zijn echt sextoys voor vrouwen. 

Met clitoriszuigers en vaginapompen wordt de vagina van ‘buiten’ gestimuleerd. Dit is natuurlijk net zo fijn en zorgt voor een heerlijk hoogtepunt.

Vaginaballetjes van plezier

Sextoys vrouwen zijn eigenlijk vagina balletjes van plezier. Deze kleine, of grote balletjes zorgen ervoor dat je nog meer genot beleeft. Je brengt ze in, in je vagina en het bewegen van de balletjes zorgen voor een heerlijk gevoel. Ze kunnen je een fantastisch hoogtepunt bezorgen. De wanneer je vagina ballen inbrengt bewegen ze tijdens het lopen tegen je vagina wand waardoor je een lekker gevoel krijgt. 

De vagina ballen zijn onderling verbonden met een koord, waardoor je ze er ook weer gemakkelijk uit kunt halen. Begin met kleine balletjes die licht zijn van gewicht. Je kunt daarna het gewicht en de grootte opbouwen. Het is ook belangrijk om te weten dat vagina toys niet langer dan 30 minuten in je mogen blijven. 

Bekijk alle vagina balletjes

Geisha ballen

Geisha ballen zijn holle balletjes met daarin een gewichtje. Door het bewegen van het gewichtje, verplaatsen de balletjes zich binnenin je. Wanneer je de balletjes inbrengt zakken deze door het gewicht, dit activeert je bekkenbodemspieren. Wanneer je Geisha balletjes vaker gebruikt kun je kiezen voor zwaardere varianten, waarbij je je bekkenbodemspieren nog meer moet aanspannen. Door het trainen van je bekkenbodemspieren wordt ook de sex met je partner lekkerder. Het is bekend dat vrouwen mannen extra kunnen verwennen door het aanspannen van deze spieren tijdens de sex.

Ben wa ballen

Ben wa ballen en Geisha ballen zijn eigenlijk hetzelfde. Ze worden ook wel lustkogels genoemd. Het is voor veel vrouwen heel belangrijk om de bekkenbodemspieren te trainen en Ben Wa ballen zijn daarvoor goed te gebruiken.. Vooral na een zwangerschap zijn de bekkenbodemspieren verslapt en door ze te trainen worden ze weer sterk. Dit is goed voor de seks, niet alleen voor je partner maar ook voor jezelf. Het spelen met vaginatoys is dus niet alleen heerlijk, maar ook belangrijk.

Vibrerende eitjes en jezelf verwennen

Vibrerende eitjes zijn sextoys voor haar. Deze ovaalvormige balletjes zijn gemakkelijk in te brengen. Vibrerende eitjes kunnen, zoals de naam al doet vermoeden, trillen. Laat het eitje je naar een heerlijk hoogtepunt brengen! Naast de vibrerende eitjes die je aan moet zetten voor het inbrengen, zijn er ook tril eitjes die werken met een afstandsbediening. Op die manier kun je jezelf of je vrouwelijke partner op ieder gewenst moment laten genieten. Het kan een spannend spel zijn tijdens een avondje uit of natuurlijk gewoon een heerlijk onderdeel van jullie vrijpartij.

Bekijk alle vibrerende eitjes

Vagina toys voor extra stimulatie

Naast alle lustkogels en vagina balletjes zijn er ook nog andere speeltjes zoals een clitoriszuiger, clitorisstimulator, vaginapomp en vaginaspreiders. 

Ook tepelklemmen zijn toys voor vrouwen, maar deze kunnen we niet helemaal vagina toys noemen. Al zijn er wel Y-sets waarbij je, naast tepelklemmen, ook klemmen op je clitoris of schaamlippen plaatst. Een vagina spreider wordt hier ook voor gebruikt. Dit is een speciale spreider met kleine klemmetjes die op je schaamlippen worden gezet. Hierdoor staat je vagina helemaal open en krijgt je partner gemakkelijk toegang. Het spelen en het penetreren van je vagina wordt hierdoor veel gemakkelijker. Samen of alleen kun je hier heel erg van genieten.

Pomp jezelf naar een hoogtepunt

Een vaginapomp is een kleine pomp die je op je vagina plaatst. Door te pompen verhoog je de druk op je vagina en het zorgt ervoor dat je vagina gevoelig wordt. Hierdoor krijg je een fantastisch hoogtepunt. Een clitoriszuiger werkt ongeveer hetzelfde, maar dan alleen voor je clitoris. Doordat je clitoris heel gevoelig wordt krijg je sneller een orgasme. Maar naast de clitoriszuiger zijn er ook verschillende clitorisstimulators. Deze zuigen niet alleen maar trillen en pulseren ook waardoor je echt een fantastisch hoogtepunt zult bereiken. 

Er is op het gebied van vagina toys heel veel verkrijgbaar. Probeer eens wat uit en ontdek welke speeltjes jij het fijnste vindt.

Bekijk alle vagina toys

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1