Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Uitleg verschillende soorten BDSM toys

Welke BDSM sextoys zijn er?

Geschreven door   10 juli 2020

BDSM staat voor Bondage and Discipline, Dominance and Submission en Sadism and Masochism. Het is een rollenspel waarbij een persoon de dominante rol speelt en de andere de onderdanige. Het spel draait om pijn en genot, tijdens het spel worden verschillende BDSM toys gebruikt. Sinds Fifty Shades of Grey rust er op deze vorm van sex en rollenspel een minder groot taboe en vinden steeds meer stellen het interessant om een vorm van BDSM uit te proberen.

BDSM een spannend spel met veel mogelijkheden

BDSM draait niet om pijn en dat is vaak een grote misvatting. Het is een spel waarbij het draait om genot. Uiteraard komt er ook een vorm van pijn bij kijken, maar je bepaalt zelf samen met je partner hoe ver je hierin gaat. Het belangrijkste is het spel waarbij je samen tot een fantastisch hoogtepunt komt.

  • Genieten als Dom of Sub.
  • Er zijn veel verschillende soorten BDSM speeltjes.
  • Geniet van het vastmaken door middel van bondage, handboeien en maskers.
  • Tepelklemmen voor hem en haar.
  • Zweep de sfeer op met lak lakens, zweepjes en knevels.
  • Net als in Fifty Shades of Grey.
  • Elektro sex en sex machines voor het zwaardere werk.

Bekijk alle BDSM artikelen

BDSM stel

Genieten als Dom of Sub

Wil jij graag de dominante speler zijn of geniet je ervan om als Sub te luisteren naar wat je wordt opgedragen? Het kan bij BDSM allemaal. Het is wel belangrijk om van te voren te bepalen hoe je samen het spel speelt en wat de grenzen zijn. Geef duidelijk aan wat je wilt en bepaal samen een stopwoord. Dit woord is heel belangrijk, omdat je daarmee kunt aangeven wanneer je medespeler te ver gaat. 

Bij BDSM en SM draait voor een groot deel om de speeltjes. SM toys zijn vooral gericht op pijn, bij BDSM is het ook gericht op het spel, elkaar plagen, uitdagen en grenzen verleggen. In dit stuk gaan we je vertellen welke BDSM sextoys er allemaal zijn en hoe je ze kunt gebruiken.

Bondage

Bondage draait om het vastbinden van je partner. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt je partner vast maken met touwen, linten en boeien. Maar tot de bondage toys behoren ook speciale stangen waaraan je je handen en voeten aan kunt vastmaken. Naast het vastbinden van je partner en de materialen die daarvoor nodig zijn,  zijn positie kussens ook belangrijk bij bondage, omdat je op die manier de sub in een goede positie kunt zetten. 

Er zijn verschillende sets waarin meerdere bondage artikelen zitten, zo kun je gelijk aan de slag en genieten van het spel.

Bekijk alle bondage artikelen

Boeien

Wanneer je aan BDSM speeltjes denkt, denk je natuurlijk aan boeien. Sex handboeien zijn er in verschillende soorten. Begin altijd rustig met een paar handboeien die zijn bekleed met zacht pluche. Op die manier kun je wennen aan het idee en speels beginnen. Veel stellen hebben een paar pluche handboeien thuis waarmee ze spelen tijdens de sex. Het zorgt ervoor dat je je minder goed kunt bewegen zonder dat het pijn doet. 

Wil je graag een stapje verder? Kies dan voor leren handboeien of zelfs metalen. Metalen handboeien zijn voor de ervaren BDSM spelers. Deze kunnen pijn doen wanneer je teveel beweegt tijdens het spel.

Bekijk alle boeien

Voorbeeld BDSM handboeien

Maskers

Een SM masker kan een spannend onderdeel zijn van een BDSM spel. Je kunt het masker dragen als dominante speler om onherkenbaar te zijn voor je medespeler, maar sex maskers worden vooral gedragen door de onderdanige speler. Een bondage masker zorgt ervoor dat onderdanige niet kan zien en vaak ook niet kan praten. Maskers zijn er met verschillende openingen. Zo kun je zelf bepalen wat de mogelijkheden zijn. Een bondage masker kan ook voorzien zijn van ringen waarmee je de sub kunt vastbinden. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt het spel met een masker zo spannend maken als je zelf wilt.

Bekijk alle maskers

Tepelklemmen voor haar

Je tepels zijn heel erg gevoelig en veel mensen vinden het heerlijk wanneer je er tijdens de sex mee speelt. Heerlijk likken, knijpen en bijten. Bij BDSM worden tepelklemmen daarom veel gebruikt. Vooral de Y-sets waarbij de tepelklemmen verbonden zijn met een clitoris- of schaamlipklem door middel van een ketting. Door het gebruik van een ketting bij de tepelklemmen kun je gemakkelijk met beide tepels tegelijk spelen. Wanneer je speelt met een klaverklem wordt ook de beweging van de onderdanige speler beperkt. Deze klemmen gaan strakker zitten wanneer je eraan trekt. Een ketting aan de muur zorgt er dan voor dat je partner geen kant meer op kan.

Bekijk alle tepelklemmen voor vrouwen

Tepelklemmen voor hem

Naast de speciale tepelklemmen voor haar, zijn er natuurlijk ook tepelklemmen voor hem. Bij mannen zijn de tepels kleiner en minder gevoelig. Daarom zijn deze klemmen vaak wat steviger. Er zijn ook speciale Y-sets die met een ketting verbonden zijn aan een cockring. Wanneer je dan aan de ketting trekt worden niet alleen de tepels maar ook de penis gestimuleerd. Een spannend effect waarbij je partner geniet en jij ook.

Bekijk alle tepelklemmen voor mannen

Tepelzuigers

Tepelzuigers zijn een heerlijke aanvulling op tepelklemmen. Met een tepelzuiger kun je ervoor zorgen dat de tepels groot en hard worden. Hierdoor is het makkelijker om tepelklemmen te plaatsen. Vooral bij het voorspel of bij het krijgen van een tepelorgasme zijn tepelzuigers heel belangrijk. Je plaats de tepelzuiger op een tepel en pompt de tepel als het ware op. Zo wordt deze hard en zeer gevoelig. Dit versterkt het gevoel. 

Bekijk alle tepelzuigers

Bij BDSM denken veel mensen als eerste aan zweepjes. Die horen natuurlijk echt bij BDSM. Het zijn sexspeeltjes die je niet alleen kunt gebruiken om iemand pijn mee te doen, maar ook om te kietelen en plagen. Zweepjes zijn er daarom in heel veel soorten en materialen. Je kunt kiezen voor zweepjes waarmee je iemand kunt plagen, deze zijn van zacht materiaal zoals suéde. Maar je kunt natuurlijk ook voor het harde materiaal gaan zoals leer. Daarbij zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. Kies je voor een strengen zweep, een paddle of folterzweep?

Naast de zweepjes horen knevels ook echt bij BDSM. Hiermee zorg je ervoor dat je medespeler niet meer kan praten. De ballgag plaats je in de mond van de persoon in de rol van onderdanige. Hierin zijn verschillende soorten met bijvoorbeeld een penis.Leg je partner het zwijgen op met een knevel.

Bekijk alle zweepjes en knevels

Lak lakens

Tijdens een BDSM spel wil je graag de juiste sfeer maken, lak lakens helpen hierbij. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart, rood en paars. Mooie kleuren die passen bij het spel. Daarbij zorgen lak lakens ervoor dat je bed goed beschermt is tegen glijmiddel, vocht en andere lichaamssappen. Met lak lakens zet je gelijk een spannende toon.

Bekijk alle lak lakens

Elektro sex

Voor de ervaren BDSM spelers zijn er spannende elektro sex sets. Deze sets geven elektrische prikkels aan je borsten, penis, of vagina. Dit geeft een pijnprikkel en daarna een heerlijk gevoel van genot. Met elektro sex beleef je sex op een heel andere manier. Ook hierbij is het belangrijk om je grenzen aan te geven en te kijken wat je lekker vindt.

Bekijk alle elektro sex artikelen

Fifty shades of Grey

Fifty shades of Grey, dé film waardoor BDSM een beetje uit de taboesfeer is gekomen. Door deze films hebben mensen gezien dat het niet alleen om pijn draait, maar vooral om genot. Daardoor zijn mensen gaan ontdekken wat er mogelijk is en welke vorm van BDSM bij hun past. Er zijn verschillende Fifty shades of Grey sets waarmee je kunt ontdekken of BDSM voor jou en je partner leuk en lekker is. De sets bestaan uit boeien, bondage materialen en sexspeeltjes zoals buttplugs, tepelklemmen en vaginaballen. Zo kun je beginnen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Bekijk alle Fifty Shades toys

Sex machines

Sex machine klinkt heerlijk en dat is het ook. Met sex machines kun je jezelf penetreren zonder partner. Er zijn sex machines verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. Voor mannen kun je gebruik maken van een dildo, of een masturbator aansluiten. Geniet van de mogelijkheden van sex machines.

Bekijk alle sex machines

Vele mogelijkheden om samen te genieten

BDSM kun je op vele manieren toepassen. Je kunt rustig beginnen of all the way gaan. Er zijn voldoende BDSM sextoys waar je samen van kunt genieten. Of je nu kiest voor extreme SM toys zoals elektro sex, knevels en zweepjes of gaat voor kleine toevoegingen zoals tepelklemmen, sex handboeien of buttplugs. Alles is mogelijk met spannende BDSM toys.

Bekijk alle BDSM artikelen

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1