Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Waar let je op bij het kopen van vibrerende eitjes

Waar let je op bij het kopen van vibrerende eitjes?

Geschreven door   20 juli 2020

De kans is groot dat je wel eens van een vibrerend eitje hebt gehoord. Het is immers een relatief nieuw sexspeeltje wat sterk in opkomst is. Niet gek, want het is een verrijking voor jouw (jullie) seksleven. Vooral onder koppels is deze vagina toy inmiddels een spannende must have. Het vibrerende eitje is overigens niet alleen thuis maar ook buiten de deur te gebruiken! Deze sextoy biedt pure spanning en genot dus. Weet jij waar je op moet letten bij het kopen van vibrerende eitjes? Wij gaan je er in dit artikel alles over vertellen.

Let hierop als je vaginale tril eitjes wilt kopen 

Vaginale tril eitjes zijn sextoys die steeds populairder worden. Je kunt deze sextoy voor haar inwendig gebruiken, om mee te masturberen of er samen met je partner hele spannende spelletjes mee te spelen. Let hierop bij het maken van je keuze als je vibrerende eitjes wilt kopen.

 • De verschillende verkrijgbare modellen en formaten
 • De lengte en de diameter van de sextoy 
 • De stimulatie mogelijkheden
 • De bedieningsmogelijkheden
 • Het bereik van de eventuele afstandsbediening
 • Het geluidsniveau
 • De kwaliteit van het sexspeeltje
 • Het trilniveau en instelmogelijkheden hiervan
 • Sextoy op batterijen of oplaadbaar?

Bekijk alle vibrerende eitjes

Trilei met afstandsbediening

Vibrerend eitje als sextoy voor haar (en hem)!

Een vibrerend eitje wordt ook wel een tril ei of een luv egg genoemd. Je kunt een vibrerend eitje zien als een hele compacte vibrator in de vorm van een kogel of een ei. Deze sextoy voor haar is ontworpen voor inwendig vaginaal of anaal gebruik, Je kunt dit seksspeeltje echter ook gebruiken gebruiken bij het masturberen voor bijvoorbeeld een directe clitoris stimulatie. Het speeltje kan ook gebruikt worden voor extra stimulatie bij hem én haar gedurende de penetratie.

Het model van de eitjes

Hoewel vibrerende eitjes nog niet zo lang verkrijgbaar zijn, heb je volop keuzemogelijkheden hierin. Uiteraard kun je kiezen uit tussen vibrerende eitjes met een verschillende lengte (het gemiddelde hierin ligt tussen de 6 en 9 cm) en de diameter (het gemiddelde hierin is zo’n 3 cm). Een klassiek model vagina toy is rond en heeft ook echt de vorm van een ei. Je kunt ook kiezen voor een eitje dat een licht gebogen vorm heeft voor een extra G-spot stimulatie. Er zijn ook luv eggs die je anaal kunt inbrengen. Let erop dat de sextoy wel voorzien is van een koord om het speeltje op een eenvoudige manier te kunnen verwijderen.  

Sextoys voor vrouwen genot buitenshuis

Zijn jullie van plan om deze vagina toy alleen thuis te gaan gebruiken of ben je ook van plan om er samen met je partner buitenshuis een opwindend spelletje van te maken? Vibrerende eitjes zijn hier namelijk uitstekend geschikt voor! Dit zijn sextoys voor vrouwen die je ook kunt gebruiken voor genot buitenshuis. De love egg kan bijvoorbeeld door de vrouw gedragen worden terwijl haar geliefde de afstandsbediening in het bezit heeft of met smartphone app bediening voor die heerlijke opwinding zorgt. Let hierbij wel op het bereik. De meeste afstandsbedieningen hebben een bereik van minimaal 5 meter maar vaak is het bereik groter. Uiteraard moet het eitje voor dit soort genot fluisterstil zijn maar gelukkig zit dit bij vrijwel alle modellen wel goed. Kan jij wel stil blijven?

Trilstanden van de vibrerende eitjes 

De meeste vibrerende eitjes hebben verschillende trilstanden. Dit is erg prettig want je zult merken dat je hier zeker gebruik van zult maken!  Omdat de binnenkant van de vagina wat minder gevoelig is, vinden veel vrouwen het prettig om de luv egg op een wat intensere stand te zetten bij inwendig gebruik. Dit is uiteraard vaak way to much bij de stimulatie van de clitoris! Je kunt het vibrerende eitje dan op een minder intensere stand zetten. Daarnaast zijn er veel vibrerende eitjes waarbij je kunt kiezen voor een roterende- en een pulserende stand. Kun je niet kiezen uit deze twee opties? Gelukkig kun je veel sextoys deze bewegingen laten combineren!

Vagina eitje op batterijen of oplaadbaar?

Je kunt kiezen uit een vagina eitje die op batterijen werkt of oplaadbaar is. Beide opties bieden uiteraard voordelen. De vibrerende eitjes die op batterijen werken, zijn wat goedkoper in de aanschaf en vrijwel meteen klaar voor gebruik. Het nadeel is dat je wel altijd batterijen in huis moet hebben. Dit probleem heb je niet met een oplaadbaar eitje. Deze zijn voorzien van een lampje dat gaat knipperen wanneer het tijd is om op te laden. Let bij het vergelijken van de sextoys wel op de oplaadtijd en uiteraard de gebruiksduur van een volle accu. Een goede sextoy kan zeker anderhalf uur werken en ongeveer 90 dagen lang stand-by voor je staan.

Materiaal van jouw luv egg

Als je een luv egg kiest van een goede kwaliteit, is deze netjes afgewerkt en mooi glad. Dit is belangrijk om te voorkomen dat er vuil in kleine naadjes of gaatjes gaat zitten wat lastig te reinigen is. Hygiëne is uiteraard wel belangrijk aangezien je dit sexspeeltje toch in je lichaam draagt. De eitjes die wij in onze webshop verkopen zijn gemaakt goedgekeurde- en veilige siliconen die gemakkelijk en grondig te reinigen zijn. Wil je het vagina eitje onder de douche gebruiken? Het eitje zelf is wel waterdicht maar let erop dat ook de afstandsbediening hier ook tegen kan.

Vibrerend eitje online kopen

Kijk gerust eens rond in onze webshop als je interesse hebt om een vibrerend eitje online te kopen. We hebben een zeer ruim assortiment in deze sextoys. Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling snel wordt thuisbezorgd. We doen dit uiteraard in een neutrale verpakking waar géén afzender op staat om jouw discretie te garanderen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over ons assortiment  in luv eggs. 

Bekijk alle vibrerende eitjes

 • Was dit nuttig voor je?
 • JaNee
1