Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Header normale dildo

Waar let je op bij het kopen van een normale dildo

Geschreven door   3 maart 2020

Masturberen op zich is al heerlijk ontspannend. Je kan het nog fijner maken door de juiste dildo aan te schaffen. Door te beginnen met een normale dildo, begin je goed met het experimenteren. We helpen je daarom graag op weg met wat tips, zodat jij een dildo koopt die bij jou past.

Tips voor het kiezen van een normale dildo

Een dildo komt in allerlei vorm en en maten, maar je kunt het beste beginnen met een normale dildo. Bij het kopen van een dildo let je op een aantal dingen, namelijk de grootte, de verschillende vibrerende standen en het materiaal. Na het lezen van dit artikel heb jij concrete tips die je in je achterhoofd kan houden bij het aanschaffen van jouw dildo. Weet jij al waar je naar op zoek wilt gaan?

  • De ideale grootte van de dildo 
  • Het materiaal van een dildo
  • Variëren in kleur

Bekijk alle normale dildo’s

Een hele normale dildo

Materiaal

Als je nooit eerder een dildo hebt gekocht, is het voor te stellen dat je niet weet hoe je de juiste vindt. Starten met experimenteren is alleen leuk als je je er comfortabel bij voelt. De vagina is een intieme en gevoelige zone die je voorzichtig wilt behandelen. We beginnen daarom met een belangrijk onderdeel van de dildo: het materiaal. Normale dildo’s worden gemaakt van plastic, wat voor een glad effect zorgt. Je hebt uitzonderingen zoals pvc dildo’s, maar voor een beginner raden we aan om plastic te kiezen, waar je gemakkelijk glijmiddel op kan doen. Let er wel op dat niet alle glijmiddelen geschikt zijn voor plastic, lees daarom altijd goed de omschrijving van de glijmiddel. 

Formaat en stimulatie

Dildo’s komen voor in allerlei soorten en maten. De ene dildo is groter en beweeglijker dan de ander en het is daarom goed om te kijken waar jouw behoeften liggen. Wil je liever een dildo die je alleen zelf kan bewegen, dan kun je voor een kleine dildo kiezen zonder vibratie. Deze sextoys zijn recht, zodat je zelf de juiste stimulatie kan bepalen. Verder heb je speciale dildo’s voor anaal gebruik. Deze zijn vaak wat smaller dan gemiddelde dildo. Voor de gevorderden zijn er ook dildo’s in extra groot formaat.. Let er wel op dat het formaat nog steeds prettig is voor jou.

Verschillende vormen en kleuren

Tenslotte is het ook belangrijk wat voor kleur en vorm de dildo heeft. De meeste sextoys zijn verkrijgbaar in zwart en huidskleur. Niet iedereen wil een grote, zwarte dildo met realistische aders. Voor een subtiele dildo kun je ervoor kiezen om een met huidskleur te nemen. Deze seksspeeltjes zorgen voor een realistische beleving en lijken het meest op een echte penis. Als je daar geen behoefte aan hebt,, kun je er ook voor kiezen om een gekleurde dildo te nemen. Deze kunnen realistisch lijken, maar ook op een dunne staaf. Weet jij al welke vorm het beste bij jou past?

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee