Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Waar op letten bij mini vibrator

Waar let je op bij het kopen van een mini vibrator?

Geschreven door   27 maart 2020

De mini vibrator is de kleinste in zijn soort en erg handig voor onderweg of op vakantie. Qua trillingen is hij meestal niet zo sterk als zijn grote broer, toch heeft een mini vibrator vele andere voordelen. Hij is onopvallend, in vele soorten en maten te krijgen en je kan hem op plekjes houden waar een grote vibrator niet bij kan. Redenen genoeg om deze kleine vriend toe te voegen aan de inhoud van je handtas! We vertellen je hier waar je op moet letten bij de aanschaf van een mini vibrator.

Mini vibrator: Waar op letten

De mini vibrator is compact, discreet en effectief. Je neemt hem mee in je toilettas of broekzak, zonder dat het iemand opvalt. Hij is er in vele soorten en maten, we helpen je graag bij het maken van een keuze.

  • De mini vibrator is discreet en onopvallend, zoals bijvoorbeeld de lipstick vibrator.
  • Wil je harde of zachte trillingen? De mini vibrator kan het allemaal.
  • Koop de vorm die bij jouw wensen past, de keuze is reuze.

Bekijk hier alle mini vibrators

Mini vibrator - lipstick

Zo onopvallend mogelijk

De mini vibrator is niet groter is dan 12 cm en daardoor erg onopvallend. Hierdoor is hij uitermate geschikt om mee uit logeren of mee op vakantie te nemen. Kies je ook nog een onopvallende vorm, zoals bijvoorbeeld een lipstick vibrator, dan weet je zeker dat je je vibrator discreet mee op pad kan nemen. Maar ook tijdens de seks met je partner kan de mini vibrator een uitkomst zijn. Je kan hem onopvallend tegen je clitoris of je anus houden terwijl je partner je penetreert en zo samen tot een heerlijk hoogtepunt komen.

Gewenste stimulatie en trillingen

Wanneer je houdt van zachte én hardere vibraties, kies dan voor een mini vibrator met verschillende standen. Afhankelijk van de motor die erin zit kunnen de meeste mini vibrators ook flink hard vibreren. Meestal hangt de sterkte van de vibraties samen met de prijs van de mini vibrator. En vergeet niet welk deel van je lichaam je wil gaan stimuleren. Er zijn kleine vibrators die de clitoris stimuleren, de anus of de G-spot. Ook penetratie gaat prima met deze kleine vibrator. Wil je hem ook mee onder de douche of in het zwembad nemen? Kies dan voor een waterdichte versie.

Kleuren en andere vormen

Kies eens een mini vibrator waar je misschien in eerste instantie niet aan zou denken. Bijvoorbeeld de vaginale balletjes die vibreren. Breng ze in, geef je partner de afstandsbediening en vul de rest zelf maar in! Een bijzondere mini vibrator is de vibrator die verwerkt is in een slipje. Zo geniet je met volle teugen, waar je ook heen gaat. Of de vinger vibrator, voor een extra stimulatie van je clitoris of je G-spot. Natuurlijk zijn er ook vele kleuren en “gewone” gladde of geribbelde mini vibrators te koop. Let ook eens op het materiaal: de mini vibrator is te krijgen in siliconen (zacht) en plastic (wat harder). Stem de keuze van je glijmiddel af op het materiaal dat je koopt.

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee