Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Kunstvagina - waar let je op

Waar let je op bij het kopen van een kunstvagina

Geschreven door   12 juli 2020

Een kunstvagina is een zeer populair sexspeeltje voor mannen. Een kunstvagina is een masturbator. Het is een heerlijke masturbator die je  bijvoorbeeld kunt gebruiken als je geen sekspartner hebt, hij of zij even niet in de buurt is of als je het gewoon lekker vindt om te masturberen met een kunstvagina. Heb jij interesse om deze heerlijke sextoy kopen? Ontdek dan in dit artikel waar je op moet letten bij het kopen van een kunstvagina.

Kunstvagina in het kort

Een kunstvagina is een masturbator die jou het realistische gevoel geeft van het penetreren van een vagina of een anus. Heb je interesse om deze masturbator aan te schaffen? Let dan hierop bij het maken van je keuze.

  • De vorm van een kunstvagina
  • Eventuele meerdere penetratie mogelijkheden
  • Kleurstelling van het sexspeeltje
  • Vormgeving van de binnenkant
  • Eventuele vibrerende functie
  • Het formaat van de masturbator
  • Open- of dichte achterkant

Bekijk alle kunstvagina’s

Kunstvagina’s, de populaire sextoys voor hem

Veel mannen masturberen zich wel eens (evenals vrouwen overigens). Hierbij moet je niet alleen denken aan vrijgezellen of mannen die lang op reis zijn maar ook veel mannen die een vaste relatie hebben doen wel eens aan zelfbevrediging. Hiervoor worden regelmatig sextoys zoals kunstvagina’s gebruikt. Deze masturbators bieden immers een genotsbeleving dat zeer sterk lijkt op de penetratie van een vagina, anus of mond. Daarnaast kun je ook kiezen voor een neutrale masturbator die dus géén specifieke vormgeving hebben. Deze veelzijdige keuzemogelijkheid is de voornaamste  reden dat kunstvagina’s kunnen worden gezien als populaire sextoys voor hem. Steeds meer mannen maken gebruik van dit soort seksspeeltjes. 

Verschillende soorten masturbators als sextoy voor de man

Er zijn verschillende soorten masturbators die gebruikt kunnen worden als sextoys voor de man die onder de naam “kunstvagina” worden aangeboden. Deze opmerking plaatsen we omdat niet alle masturbators de vorm van een vagina hebben, zoals je misschien zou verwachten. Je kunt met betrekking tot de opening ook kiezen voor een vorm van een anus of een mond.

Er zijn ook masturbator sextoys voor de man die een vorm hebben van een vrouw met volle borsten. Je kunt ook kiezen voor modellen met meerdere penetratie mogelijkheden zodat je kunt afwisselen. De meeste masturbators zijn overigens zeer rekbaar. Wat dat betreft is de regel “one size fits all” van toepassing. Let op, met betrekking tot de lengtematen kun je het beste wel even een keuze maken en moet je even met het meetlint aan de gang. Maak je hierover verder geen zorgen. Er zijn voldoende keuzemogelijkheden voor je, ongeacht de maat van je penis. 

Masturberen met een kunstvagina, hoe voelt deze sextoy van binnen?

Veel mannen zijn nieuwsgierig naar het effect van het masturberen met een kunstvagina? Hoe voelt deze sextoy van binnen? Je hebt hier verschillende keuzemogelijkheden in. Je kunt kiezen voor een masturbator met een interne vormgeving die glad is maar ook voor sextoys die voorzien zijn van ribbeltjes of nopjes voor een extra prikkeling. Er zijn ook kunstvagina’s die een vibrerende functie hebben zoals een vibrator. Bij deze masturbators kun je de intensiteit van de trillingen met behulp van een afstandsbediening reguleren. Als je de afstandsbediening aan je partner geeft, kunnen jullie er samen een spannend spel van maken!

Discretie verzekerd, sextoy in een zaklamp

Als je op zoek bent naar een sexspeeltje om mee te nemen, is een pocket pussy uiteraard een goed alternatief. Deze heeft een relatief klein formaat en past dus in je koffer of tas. Als je bang bent dat dit ontdekt wordt, door bijvoorbeeld de schoonmaakster van je hotel, kies dan voor masturbator die eruit ziet als een zaklamp of een thermosfles. Deze travel pussy masturbators zijn dus onopvallende sexspeeltjes. Hier is zelfs een hele lijn van onder de naam “fleshlights”. Deze masturbator ziet er uit als een zaklamp, tot je de dop eraf schroeft! Dit soort sextoys zijn uitstekend geschikt voor onderweg dus.

Doe de Tenga met een Tenga Egg

Heb je nog nooit een masturbator geprobeerd? Probeer dan eerst eens de ervaring van een Tenga masturbator. Deze zogenaamde Tenga Eggs zijn in de meeste gevallen voor eenmalig gebruik. Het voordeel hiervan is dat ze goedkoper zijn én je hoeft de toy niet schoon te maken.

Naast de bovengenoemde voordelen kun je naar hartelust proberen welk type masturbator bij je past. Probeer namelijk de verschillende openingen, zoals een vagina mond of een anus. Hou je van strak en glad, of juist meer geribbeld.

Misschien vind je het gewoon geen prettig idee dat je klaarkomt in een masturbator en deze nog meerdere keren gaat gebruiken. Dan biedt de Tenga een perfecte oplossing. Een masturbator voor eenmalig gebruik; in alle soorten en maten!

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1