Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Waar op letten bij een anaal vibrator

Waar let je op bij het kopen van een anaal vibrator?

Geschreven door   15 maart 2020

Een anaal vibrator is speciaal gemaakt voor anale seks. Je anus heeft heel veel zenuwen waardoor stimulatie hiervan  in combinatie met je vagina of penis zorgt voor een heftig orgasme. Wil je ook eens een heftiger orgasme ervaren? Ontdek dan welke anaal vibrator goed aansluit op jouw wensen.

Geniet van je vibrator

Een anaal vibrator heeft een smallere bovenkant waardoor hij makkelijker in te brengen is. Genieten staat altijd voorop en daar moet je rekening mee houden bij het kopen van een anaal vibrator. 

  • Vibrators zorgen voor extra stimulatie en heerlijke hoogtepunten.
  • Welk materiaal vind je fijn aanvoelen.
  • Verschillende soorten stimulatie helpen je naar een ongelooflijk hoogtepunt.

Klik hier voor alle anaal vibrators

Anale vibrator

Beginner of gevorderd? Samen of alleen?

Het maakt niet uit of je nu voor het eerst een anaal vibrator gaat kopen of dat je er al een hebt. Het is altijd belangrijk om goed te kijken wat je prettig vindt. Jouw ervaringen op het gebied van seks zijn daarin belangrijk. Daarbij is het belangrijk om er rekening mee te houden of je de vibrator alleen gaat gebruiken of samen met je partner. Kijk verder goed van welk materiaal je wilt dat de vibrator is gemaakt en welke stimulaties er mogelijk zijn. Al deze punten zorgen ervoor dat je kunt genieten van je anaal vibrator. Alleen of samen met je partner.

Vibrators voor extra stimulatie

Een vibrator zorgt voor extra stimulatie tijdens de seks. Een anaal vibrator kan voor een heerlijk hoogtepunt zorgen omdat je,  naast je vagina of penis, ook je anus stimuleert. Een anaal vibrator heeft een smalle top zodat je hem gemakkelijk in kunt brengen. Daarbij is het gebruik van glijmiddel heel belangrijk. Het is niet prettig wanneer je vibrator schuurt bij het inbrengen. Dit zorgt voor een vervelende ervaring en dat is wat je niet wilt. Gebruik daarom voldoende glijmiddel en geniet!

Ieder materiaal zorgt voor een andere beleving

Vibrators worden gemaakt van verschillende materialen zoals: rubber, PVC, siliconen en plastic. Deze materialen voelen allemaal glad en zacht aan. Dit voelt prettig aan wanneer je de vibrator inbrengt.  Maar er zijn ook combinaties mogelijk zoals een anaal vibrator van siliconen en metaal. Dit geeft een totaal ander gevoel omdat metaal eerst koud aanvoelt en zich daarna aan je lichaamstemperatuur aanpast. Een spannende verandering wanneer je wel vaker speelt met een anaal vibrator. 

Je keuze voor het materiaal is belangrijk bij de keuze voor glijmiddel. Heb je gekozen voor een vibrator van siliconen? Dan kun je geen glijmiddel met siliconen gebruiken maar een op bijvoorbeeld waterbasis. Wanneer je toch glijmiddel op siliconen basis gebruikt, dan kan je vibrator beschadigen en dat is zonde.

Welke stimulatie zorgt voor jouw hoogtepunt?

Dit is misschien wel het belangrijkste punt. Voor welke stimulatie kies je? Een anaal vibrator heeft meestal verschillende standen. Daarin kun je zelf bepalen of je gaat voor heftige trillingen, zachte trillingen of misschien een combinatie daarvan. Wij hebben ook vibrators die roteren en stootbewegingen maken. 

Naast de ‘bewegende’ functies kun je bij het kopen van een anaal vibrator kiezen voor texturen zoals ribbels of knopjes. Dit is heerlijk omdat dit je anus nog meer stimuleert. Stimulatie bij je anus prikkelt de vele zenuwen en zorgt voor meer genot. Maar naast de stimulatie van je anus zijn er anaal vibrators die je perineum en ballen kietelen. Deze extra stimulatie bezorgt je een heerlijk hoogtepunt.

Ga voor het lekkerste genot en kies een anaal vibrator met de stimulaties die bij jou en je partner passen.

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee