Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Header advies anaal dildo's

Waar let je op bij het kopen van een anaal dildo?

Geschreven door   12 maart 2020

Is een anaal dildo anders dan een ‘gewone’ dildo? Het antwoord op deze vraag is absoluut: Ja! Een anaal dildo heeft namelijk een smallere kop. Dit zorgt ervoor dat je de dildo gemakkelijker kunt inbrengen. Zeker wanneer je voor het eerst kiest voor een anaal dildo is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Je moet een standaard dildo niet inzetten voor anaal gebruik omdat dit vervelend kan aanvoelen. Kies in deze gevallen daarom altijd voor een anaal dildo of dubbele dildo.

Een anaal dildo voor extra genot

Genieten van seks is het allerbelangrijkste. Kies daarom altijd sextoys die passen bij het soort seks dat je wilt hebben. Een anaal dildo is perfect voor anale seks en zal zorgen voor een heerlijke ervaring.

  • De juiste materiaalkeuze is heel belangrijk. Hou hierbij rekening met allergieën.
  • Voor welke formaat kies je? Er zijn vele formaten verkrijgbaar. Ons advies: begin met een kleine.
  • Beaded anaal dildo’s zorgen voor extra stimulatie.
  • Anaal dildo’s voor het stimuleren van de P-spot zorgen voor heftige orgasmes.

bekijk alle anaal dildo’s

Anal bead en buttplug

De juiste materiaalkeuze

Er zijn anaal dildo’s van verschillende materialen. Zo zijn er anaal dildo’s van edelstaal, glas, latex, plastic, PVC, roestvrij staal, rubber en siliconen. Wil je graag het gevoel van een echte penis dan kun je het beste kiezen voor siliconen, maar ook plastic, latex en rubber geven een natuurlijker gevoel. 

Ga je voor een heftige ervaring? Kies dan voor glas, edelstaal of roestvrijstaal. Bij deze materialen is ook de temperatuur van de dildo van belang bij het gevoel. Wanneer de anaal dildo koud is geeft dit een totaal andere ervaring dan wanneer deze warm is. Daarbij zijn deze materiaalsoorten hard, je krijgt dus een harder gevoel. Zo is het dus belangrijk om te kijken welk gevoel je wilt en welke materiaalsoort daar het beste bij past.

Wanneer je speelt met een anaal dildo moet je altijd gebruik maken van glijmiddel. Hierdoor glijdt de dildo gemakkelijker naar binnen en ervaar je minder wrijving. Bij de keuze voor een glijmiddel is het materiaal van de dildo zeer belangrijk. Heb je een anaal dildo van siliconen dan is het heel belangrijk om geen glijmiddel te kiezen op basis van siliconen. De siliconen in het glijmiddel kunnen dan de dildo aantasten en dat wil je niet.

Welk formaat past bij jou?

Dit is eigenlijk een van de belangrijkste punten bij het kopen van een anaal dildo. Welk formaat past bij jou. Vooral als beginner raden wij je aan om klein te beginnen. Let er dan ook op dat de bovenkant van de dildo wat smaller is, zodat het inbrengen gemakkelijk gaat. Een extra tip: gebruik als beginner glijmiddel. Hierdoor is het inbrengen makkelijker en zal het allemaal gelijk fijn aanvoelen. Een goed begin is het halve werk. 

Heb je al vaker gebruik gemaakt van een anaal dildo, dan zijn de grote formaten ook fijn om mee te spelen. Je kunt kiezen voor een realistisch formaat of grote varianten. Daarbij hebben wij speciale fisting dildo’s en anaal dildo’s met kralen. Hiermee train je je anus en kun je beter experimenteren. 

Beaded anaal dildo’s voor extra stimulatie

Zoals we hierboven al vertelden, kun je met beaded anaal dildo’s heel goed experimenteren. Deze dildo’s met kralen kun je per kraal inbrengen en zo kijk je wat je lekker vindt. Een anaal dildo met kralen is gemakkelijk in te brengen omdat de voorste kralen kleiner van formaat zijn. Je kunt goed kijken wat je zelf fijn vindt en naarmate je de dildo vaker gebruikt verder gaan. 

Prostaat stimulatie voor extra heftige orgasmes

Speciaal voor mannen zijn er anaal dildo’s waarmee je je prostaat extra stimuleert. Deze dildo’s hebben een gebogen vorm omdat de prostaat een paar centimeter in de anus zit aan de buikkant. Een gebogen anaal dildo stimuleert de prostaat en dit zorgt voor een heftiger orgasme. 

Naast een heftig orgasme is een prostaat massage ook heel gezond. Het voorkomt een ophoping van sperma in de prostaatklier. Hierdoor voorkom je ontstekingen en pijn. Het is dus voor veel mannen heel erg goed om te experimenteren met een prostaatdildo.  

Er zijn dus verschillende punten waar je op moet letten bij de aankoop van een anaal dildo. Ons belangrijkste advies is: geniet van je aankoop. Een anaal dildo kan het plezier tijdens de seks vergroten en dat is wat je graag wilt.

bekijk alle anaal dildo’s

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1