Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Juiste tepeklemmen kiezen

hoe kies je de juiste tepelklemmen

Geschreven door   17 juli 2020

Tepelklemmen klem op je tepels, zoals het woord al zegt. Je tepels zijn heel erg gevoelig en wanneer je deze stimuleert zorgt dit voor een heel fijn gevoel. Dit is bij zowel vrouwen als mannen. Tepelklemmen kun je dus altijd gebruiken. Bij sex én masturbatie zorgen tepelklemmen voor een extra dimensie. 

Een klein onderdeel van een BDSM-spel

Tepelklemmen zijn onderdeel van BDSM. Een tepelklem gebruiken tijdens ‘vanille’ seks is natuurlijk ook goed mogelijk. Je hoeft niet perse BDSM of SM lekker te vinden om toch te kunnen genieten van tepelklemmen tijdens de sex. 

  • Een beetje pijn zorgt voor een groot genot
  • De standaard wasknijperklem
  • Klaverklem naar Japans ontwerp
  • De pincet klem
  • Tepelklemmen voor hem en haar
  • Elkaar plagen en vooral genieten

Bekijk alle tepelklemmen

BDSM tepelklemmen

Een beetje pijn = groot genot

Wanneer je een tepelklem op je tepels plaats, dan wordt de bloedtoevoer afgeknepen. Hierdoor krijg je een beetje pijn. Deze pijn zorgt ook voor veel genot, vooral wanneer je de klem van de tepel afhaalt. Pijn en genot liggen dicht bij elkaar, daarom zijn tepelklemmen een mooi begin als je wilt kijken of BDSM bij je past. Tepelklemmen worden altijd in paren geleverd. Kies in het begin voor simpele en verstelbare tepelklemmen. Zo kun je je grenzen verleggen en zien wat je lekker vindt.

De standaard wasknijper klem

De naam zegt het eigenlijk al, de standaard wasknijper klem lijkt op een gewone wasknijper waarmee je je was aan de lijn hangt. De tepelklem bestaat uit twee korte stukken metaal en door middel van een schroefje kun je de tepelklem strakker instellen, of juist niet natuurlijk wanneer je net begint met het spelen met tepelklemmen.

Klaverklem naar Japans ontwerp

De Klaverklem heet ook wel de vlinderklem. Deze tepelklem is gemaakt naar Japans ontwerp. De klem is plat en ongeveer 5 tot 10 cm groot. Als je speelt met de klaverklem dan trekt deze strakker om je tepels. Dit zorgt voor meer pijn en ook voor meer genot wanneer je jezelf eraan over geeft. Klaverklemmen zijn tepelklemmen speciaal voor gevorderde BDSM spelers. De klemmen zijn vaak door middel van een ketting met elkaar verbonden om het zo gemakkelijker te maken om ze aan te trekken tijdens het spel. Tijdens een BDSM spel wordt deze ketting ook wel aan een muur vastgemaakt zodat de onderdanige helemaal vast zit. Tenzij je natuurlijk veel pijn wilt.

De Pincetklem

De pincet klem lijkt op een echt pincet. De uiteinden zijn licht gebogen om zo de grip op de tepel te vergroten. De uiteinden zijn vaak wel voorzien van een stukje rubber om de tepel te beschermen tegen beschadigingen. De pincetklem heeft vaak een ringetje waarmee je de klem kunt verstellen. Je schuift het ringetje omlaag om zo de klemmen strakker te zetten. De pincetklem kan gemakkelijk worden afgesteld en is dus zowel voor beginnende gebruikers als ervaren BDSM spelers.

Tepelklemmen voor hem en haar

Tepelklemmen kunnen zowel bij mannen als bij vrouwen gebruikt worden. Maar er zijn ook sets die speciaal voor mannen of vrouwen zijn. Hierbij zijn de tepelklemmen door middel van een ketting met elkaar verbonden en niet alleen met elkaar, maar ook met een derde erogene zone. Dit zijn speciale Y-sets. De set bestaat dan uit twee tepelklemmen en bij vrouwen uit een derde klem voor je clitoris of schaamlippen. Door middel van een ruk aan de ketting stimuleer je dan drie erogene zones tegelijkertijd. Een extra dimensie tijdens je spel.

Naast deze twee soorten zijn er ook sets waarbij de tepelklemmen verbonden zijn aan een ballgag. Omdat de bal in je mond zit kun je als onderdanige geen geluid maken. Dit zorgt voor een heftiger BDSM spel.

Bekijk alle tepelklemmen voor haar

Tepelklemmen voor hem

Tepelklemmen zijn eigenlijk voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken zoals we hierboven al vertelde. Maar er zijn wel verschillen. Zo zijn tepelklemmen voor mannen vaak wat breder. Dit komt omdat de tepels van mannen kleiner zijn en ook minder gevoelig. 

Voor mannen zijn er ook speciale Y-sets. Hierbij zijn de tepelklemmen met een ketting verbonden aan een penisring. Je kunt dan zowel de tepels als de penis stimuleren met slechts een trek aan de ketting.

Bekijk alle tepelklemmen voor hem

Elkaar plagen en vooral genieten

Tepelklemmen zijn heerlijk om mee te spelen tijdens de seks. Dit hoeft niet te betekenen dat je houdt van BDSM. Ze worden door veel mensen ook gebruikt tijdens het masturberen. Het is zelfs mogelijk om een orgasme te krijgen door alleen met tepelklemmen te spelen. Geweldig om een keer te ontdekken natuurlijk. 

Wanneer je voor het eerst gebruik gaat maken van tepelklemmen kies dan voor simpele klemmen die je gemakkelijk kunt afstellen. Zo kun je rustig beginnen en het spel verder opbouwen. Een wasknijper klem is daar perfect voor. Wil je verder kijken wat er mogelijk is? Kies dan voor een pincet klem of een vlinderklem. Deze zorgen voor meer pijn en uitdaging. 

Speel samen of alleen met tepelklemmen en geniet. 

Bekijk alle tepelklemmen

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1