Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Hoe je tepelklemmen moet gebruiken

Hoe gebruik je tepelklemmen?

Geschreven door   2 juli 2020

Tepelklemmen worden gebruikt bij BDSM spellen. Maar ook als je niet van BDSM houdt, kun je van deze klemmen genieten tijdens de seks en het masturberen. Er zijn zelfs mensen die heftig klaarkomen alleen door het spelen met tepelklemmen. Je tepels zitten vol zenuwen en zijn super gevoelig. Veel mensen spelen tijdens de sex met elkaars tepels. Heerlijk likken, knijpen en zachtjes bijten. 

Beginner of gevorderde

Tepelklemmen gebruiken moet wel op de juiste manier om ervoor te zorgen dat de pijn je veel genot brengt. Of je nu een beginner of gevorderde speler bent, er zijn tepelklemmen voor iedereen. Door middel van verschillende tepelklemmen en speciale sets, is er heel veel mogelijk. 

  • Genieten van het gevoel.
  • Verschillende soorten tepelklemmen.
  • Met een ketting of juist zonder?
  • Sets voor hem en haar.
  • Hang een gewicht eraan.
  • Plaag, speel en geniet.

Bekijk alle tepelklemmen

Voorbeeld normale tepelklemmen

Tepelklemmen zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar de tepels wordt beperkt. Dit zorgt voor een beetje pijn. De echte pijn (en het genot) komt eigenlijk pas als je de tepelklemmen eraf haalt, en het bloed weer terugstroomt. Deze pijn is heerlijk en kan voor een geweldig orgasme zorgen. De pijn is echt heel lekker en kan dus worden gebruikt wanneer je seks hebt met je partner, maar ook tijdens het masturberen. 

Tepelklemmen moet je plaatsen op harde tepels, het is dus wel belangrijk om eerst even te spelen met je tepels voordat je ze plaatst. Dus lik, knijp, aai en bijt zachtjes in de tepels om ze voor te bereiden op het plaatsen van de tepelklem. Het begint al goed wanneer je met tepelklemmen besluit te spelen. De tepelklem gebruik je door hem zo dicht mogelijk tegen de borst te plaatsen. Je plaatst ze op de tepelhof, dat is het gekleurde gedeelte van de tepel. Tepelklemmen mogen niet langer dan 20 minuten op je tepels vast zitten omdat ze de bloedtoevoer beperken. In het begin is 5 minuten misschien al wel lang genoeg en dat kun je rustig aan opbouwen.

Verschillende soorten tepelklemmen

Er zijn verschillende soorten tepelklemmen denk hierbij aan: de standaard wasknijper klem, de pincetklem en de vlinderklem, ook wel de klaverklem genoemd. 

De standaard wasknijper klem lijkt echt op een wasknijper en is geschikt voor de beginnende gebruiker. Je kunt hem makkelijk op de tepel zetten en sommige kun je ook verstellen. De drukverdeling op de tepel is groot, zodat deze klemmen minder snel pijnlijk zijn. Dit is in het begin belangrijk om te wennen aan het gevoel. 

Heb je meer ervaring en wil je wat extremer? Kies dan eerst voor de pincetklem en later voor de klaverklem. Vooral de klaverklem is echt voor de gevorderde BDSM speler. Deze klem sluit strakker om je tepel wanneer je eraan trekt. 

Bij de pincetklem zijn de uiteinden gebogen zoals bij een gewone pincet. Dit zorgt voor extra druk op je tepels. Deze uiteinden zijn voorzien van een klein randje rubber om het beschadigen van je tepel te voorkomen. Zowel de pincetklem als de klaverklem zijn vaak verstelbaar zodat je zelf kunt bepalen hoe ver je gaat.

Met ketting of juist zonder?

Tepelklemmen worden altijd in paren geleverd. Logisch omdat je twee tepels hebt. Je kunt kiezen of je wilt dat de tepelklemmen aan elkaar vast zitten door middel van een ketting of juist niet. De ketting zorgt ervoor dat je met beide tepels tegelijkertijd kunt spelen. Of om ervoor te zorgen dat je als onderdanige beperkt wordt in je bewegingen. Wanneer je bijvoorbeeld klaverklemmen met een ketting verbindt aan een muur dan kan de onderdanige geen kant op. Doe je dat wel, dan wordt de druk op je tepels vergroot en dus ook de pijn.

Hang er een gewicht aan

Naast een ketting zijn er nog andere accessoires voor tepelklemmen. Denk hierbij aan veertjes of andere versieringen. Maar de belangrijkste accessoires zijn de gewichtjes. Je hangt een gewichtje aan de tepelklem. Het gewichtje zorgt voor extra druk. Dit zorgt voor extra pijn en genot. Gewichtjes zijn er natuurlijk in verschillende maten. Zo kun je de druk langzaam opvoeren. Maar je kunt ook tijdens het spel de gewichtjes wisselen. 

Het effect van een gewichtje kan verschillen per tepelklem. Vooral bij vlinderklemmen is het effect groot, omdat deze de grip vergroot wanneer je eraan trekt. Bij gewichtjes is het dus ook belangrijk om het langzaam op te bouwen.

Sets voor hem en haar

Tepelklemmen kunnen zowel bij haar als hem gebruikt worden, net zoals de verschillende accessoires. Maar er zijn ook sets die speciaal voor mannen of vrouwen zijn. 

Bij een set voor haar kun je kiezen voor speciale spijker-bh’s of een spannend pakje, maar er zijn ook zogenaamde Y sets. Deze sets verbinden de tepels met een derde plaats. Dit kan een speciale set zijn waarbij de tepelklemmen verbonden zijn met een ballgag. Door de bal in je mond kun je niet schreeuwen en ben je nog meer onderdanig aan de dominant.. Verder zijn er nog sets waarbij de tepelklemmen door middel van kettingen verbonden zijn met een klem voor je clitoris of schaamlippen. Zo wordt het spel nog heftiger.

De tepels van mannen zijn wat minder gevoelig en kleiner dan die van vrouwen. Mannen gebruiken daarom altijd wat stevigere klemmen. Voor man zijn er sets waarbij de kettingen zijn verbonden aan een speciale cockring. Zo kun je tijdens het spel de tepels en penis tegelijkertijd stimuleren.

Klik hier voor de sets voor hem en haar

Plaag, speel en geniet

Je gebruikt tepelklemmen tijdens de seks om je partner een beetje te plagen of gericht te stimuleren. Dit kan heftig door middel van een Y set of klaverkemmen met een ketting, maar ook simpel door een standaard wasknijper tepelklem te gebruiken. Kijk zelf wat het beste bij jou en/of je partner past en geniet!

Bekijk alle tepelklemmen

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1