Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips voor gebruik anaalvibrator

Hoe gebruik je een anaal vibrator?

Geschreven door   6 oktober 2020

De anaal vibrator is het perfecte speeltje om te gebruiken bij de anale seks. De anus vol zit met zenuwuiteinden en is dus erg gevoelig. Zowel bij mannen als vrouwen wordt na stimulatie van de anus een heviger orgasme ervaren. Zijn jullie de vingers en dildo’s een beetje beu? Dan is het tijd voor een anaalvibrator! Met zijn vele uitvoeringen is deze sextoy een heerlijke aanvulling is op jullie seksleven. We leggen je hier uit hoe je een anaal vibrator kunt gebruiken.

Voordat je begint: let op het formaat

Ben je een beginner op het anale gebied? Start dan met een kleine anaal vibrator. Voor de gevorderden is er de grote anaal vibrator. Uiteraard in alle kleuren en vormen die je maar kan wensen.

  • Anale seks en glijmiddel gaan hand in hand. Zorg dus dat je een fles glijmiddel in huis hebt als je met je anaal vibrator aan de slag gaat.
  • Ga voorzichtig te werk; ontspanning is hierbij het sleutelwoord.
  • De prostaat vibrator heeft een grote, gebogen kop waarmee je de prostaat goed kan stimuleren.
  • Houd je anaal vibrator schoon met een toyreiniger en neem eventueel een intieme douche.

Bekijk alle Anaal vibrators

Kont naar achteren - klaar voor anale seks met een anaal vibrator

Gebruik genoeg glijmiddel

De belangrijkste tip die we je geven is: begin niet aan het anale avontuur voordat je een fles glijmiddel op siliconenbasis in huis hebt gehaald. De anus maakt zelf geen vocht aan, het is dus niet gek dat je dit zelf moet toevoegen. Heb je een siliconen vibrator? Neem dan glijmiddel op waterbasis, zodat je zeker weet dat je speeltje niet beschadigt. Er bestaat ook speciale anaal glijmiddel. Deze heeft als bijkomend voordeel dat de sluitspier zich goed ontspant, is nét wat gladder en geschikt voor het gebruik van condooms. De tweede tip is ook een belangrijke: wees niet zuinig met het glijmiddel. Neem de tijd voor het anale plezier en knijp gerust nog wat glijmiddel erbij!

Bekijk alle glijmiddelen

Wees voorzichtig

Wanneer je al wat ervaring hebt op het gebied van anale seks, weet je dat voorzichtig te werk gaan belangrijk is. De anus is erg rekbaar, maar moet in het begin langzaam opgerekt worden. Breng eerst het topje van de vibrator in en beweeg deze eens zachtjes op en neer. Wanneer je goed ontspannen bent zal het inbrengen steeds verder en makkelijker gaan. Zet de vibrator eventueel al zachtjes aan, zodat de trillingen je helpen ontspannen. Laat je partner helpen, maar zorg dat je zelf bepaalt wanneer je een stapje verder gaat. Neem er de tijd voor en je zal merken dat het vanzelf steeds makkelijker gaat.

Voor mannen: vind de prostaat

Mannen hebben een gevoelige plek: de prostaat. Deze zit aan de voorkant van de buik, ongeveer 6 centimeter in de anus. Dit wordt ook wel de P-spot genoemd. Je kan de prostaat met je vinger via de anus stimuleren, waardoor je man een nog intenser orgasme kan beleven. Gebruik je liever geen vinger? Dan is de anaal vibrator met een gebogen kop ideaal. Deze gebogen kop zorgt ervoor dat je de prostaat makkelijker kan bereiken en met de trillingen zorg je voor een heerlijke extra sensatie in bed. Schrik niet van de grote kop, deze zorgt er juist voor dat je de prostaat makkelijker kan stimuleren.

Maak na afloop de vibrator schoon

Misschien vertellen we het ten overvloede, maar het is erg belangrijk je vibrator na gebruik goed schoon te maken met een toyreiniger. Met deze speciale reiniger kan je de vibrator niet beschadigen en ontsmet je hem ook meteen. Ben je bezorgd dat er ontlasting aan je anaal vibrator komt zitten? Neem dan voorafgaand aan het gebruik een anaal douche. Dit is een pompje waarmee je het laatste deel van je darmen reinigt. Ook handig: er zijn opzetstukken om aan je doucheslang te bevestigen waarmee je de darm kan spoelen. Spoel niet te vaak want anders verstoor je je darmflora.

Bekijk hier onze intieme douches

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1